Da li ste stariji od 18 godina i da li ste IQOS korisnik koji pristupa sa lokacije u Republici Srpskoj - Bosna i Hercegovina?

Morate imati 18 godina ili više da biste pristupili materijalima na ovoj stranici.

Mi brinemo - Ova internet stranica sadrži informacije o proizvodima bez duhanskog dima, koji su namijenjene IQOS korisnicima iz Republike Srpske.

PMI-evi proizvodi bez duhanskog dima nisu alternativa prestanku pušenja i nisu dizajnirani kao pomoć za prestanak pušenja.

Prvi koraci sa
IQOS 3 DUO uređajem

Kako da pravilno koristiš IQOS 3 DUO uređaj?

1. Pritisni dugme na IQOS 3 DUO uređaju da provjeriš nivo baterije. Ako je nizak, priključi uređaj na struju koristeći odgovarajući IQOS strujni adapter i kabl.

2. Pritisni dugme na vrhu i zadrži 4 sekunde kako bi se uključio ili isključio IQOS 3 DUO džepni punjač. Provjeri svjetla koja pokazuju status na IQOS držaču da vidi nivo baterije. 2 svjetla označavaju da je napunjen u potpunosti i da ga možeš koristiti dva puta. 1 svjetlo označava 1 upotrebu. Ako nema svjetla, to znači da je vrijeme da napuniš držač kako bi IQOS 3 DUO držač bio spreman za upotrebu.

3. Nježno ubaciti duhansku patronu kako bi koristio/la IQOS 3 DUO držač. Nemoj da okrećeš duhansku patronu. Ako uradiš to, rizikuješ da polomiš oštricu. Nakon što ubaciš duhansku patronu, pritisni i zadrži dugme na držaču. Osjetit ćeš vibraciju, a svjetla će lagano pulsirati. To znači da je držač spreman za upotrebu. Kada osjetiš dve vibracije, a oba svjetla koja pokazuju status su uključena, to znači da je uređaj spreman za upotrebu.

4. Ako ponovo osjetiš vibracije, to znači da je vrijeme za tvoj IQOS skoro isteklo. Otvori IQOS 3 DUO držač, izvuci duhansku patronu i zatvori držač. Pritisni dugme na držaču da vidiš status uređaja. Zapamti: jedno svjetlo znači da je preostala još jedna konzumacija. Možeš da uživaš u još jednoj konzumaciji IQOS-a ili da vratiš držač nazad u punjač.

5. Kad ti je IQOS 3 DUO držač u punjaču, možeš da pratiš svjetla na vrhu punjača. Kada lampica zasvijetli, to znači da se držač puni. Kada su oba svjetla uključena, to znači da možeš izvaditi držač.

Kako da napuniš IQOS 3 DUO uređaj

1. Pritisni dugme na IQOS 3 DUO uređaju da provjeriš nivo baterije. Treptajuće svjetlo na vrhu punjača pokazuje da je nivo baterije nizak. Priključi IQOS 3 DUO na struju koristeći odgovarajući IQOS strujni adapter i kabl. Treptajuće svjetlo sada pokazuje punjenje baterije. Kada je svjetlosna linija koja pokazuje status puna, to znači da je uređaj napunjen u potpunosti i da imate 20 konzumacija.

2. Provjeri svjetla koja pokazuju status na tvom IQOS 3 DUO držaču. Dva svjetla označavaju da je držač napunjen u potpunosti i da ga možeš koristiti dva puta. 1 svjetlo označava da imaš još 1 konzumaciju. Ako nema svjetla, to znači da je vrijeme da napuniš držač.

3. Otvori IQOS 3 DUO držač, izvuci duhansku patronu i zatvori držač. Ubaci IQOS 3 DUO držač u punjač. Provjeri dva mala svjetla na vrhu punjača. Kada ona svijetle, to znači da se IQOS 3 DUO držač puni. Kada su svjetla bijela, tvoj IQOS 3 DUO držač je spreman za upotrebu.

Kako da očistiš IQOS 3 DUO uređaj

1. Sačekaj da se IQOS 3 DUO držač ohladi, a zatim najmanje 30 sekundi nakon posljednje konzumacije, možeš da zatvoriš poklopac držača.

2. Otresi sav duhan iz IQOS 3 DUO držača. Provjeri da li je čistač u dobrom stanju. Sada ga ubaci do kraja IQOS 3 DUO držača. Kada je čistač u držaču, nježno ga okrenite 2 ili 3 puta. Kada završite, pažljivo uklonite čistač.

3. Kako bi uživao u konzistentnom ukusu, pored čistača trebalo bi i da svoj uređaj čistiš i IQOS štapićima za čišćenje. Upamti da treba da izbjegavaš oštricu kada ovo radiš kako bi IQOS 3 DUO držač bio spreman . Očisti i poklopac držača od vrha do dna.

Čist IQOS znači bolji ukus!

Savjeti od nas, za tebe

Svaki put pravilno ubaci duhanske patrone

Niko ne želi oštećeni uređaj. Dakle, nikad nemoj da okrećeš duhansku patronu kada je ubacuješ IQOS 3 DUO u držač jer okretanje može oštetiti oštricu za zagrijavanje.

Uvijek drži napunjen uređaj

Svakodnevno punjenje džepnog punjača IQOS 3 DUO je najbolji način da se uvjeriš da nikada nećeš ostati bez IQOS uređaja. Uvijek koristi zidnu utičnicu, a ne USB port i pokušaj da ga puniš u isto vrijeme kada puniš svoj mobilni telefon.

Početak korištenja IQOS 3 DUO uređaja

Pritisni i zadrži dugme na IQOS 3 DUO punjaču otprilike 4 sekunde, a zatim pusti. Svjetla koja pokazuju status na držaču i punjaču će se lagano uključiti. Kako bi se napunio držač, lagano ga ubaci u punjač, a zatim zatvori vrata.

To nije sve…

U uputstvu za korištenje IQOS 3 DUO uređaja ima još korisnih informacija.

IQOS 3 DUO uputstvo za korištenje će ti omogućiti da dublje istražiš kako tvoj uređaj radi i šta može.

Preuzmi

Da li i dalje imaš pitanja?

Stojimo ti na raspolaganju kroz razne kanale.

Viber

Razgovaraj sa našim IQOS ekspertima I putem Viber-a.

Odgovorićemo ti u roku od nekoliko minuta.

Na raspolaganju smo ti od ponedeljka do subote od 09-21h

I nedeljom od 10-18h.

Otvori IQOS Viber

E-pošta

Pošalji nam pitanje i odgovorićemo ti u roku od 24h.

Pošalji e-mail na: contact.ba@iqos.com

Pozovi nas

Pozovi nas besplatno na 0800 2 12 12 i naša telefonska linija za podršku će te direktko povezati sa IQOS ekspertom.

Na raspolaganju smo ti od ponedjeljka do subote od 09-21h

I nedjeljom od 10-18h.

Kontaktiraj nas

FAQ

Pronađi odgovor na neko od najčešće postavljanih pitanja.

Vidi FAQ